Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lou Bega boeken?

Lou Bega boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lou Bega

Wilt u Lou Bega direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lou Bega

Een wereldwijd beroemde ster uit Duitsland? Nog beter, een ster uit Duitsland met de incarnatie van de perfecte Latino muzikant? Een combinatie die moeilijk was voor te stellen, tot aan de zomer van 1999, toen Lou Bega uit Munchen Duitsland, de wereld verraste met de megahit Mambo No. 5. Al na een aantal weken na de release van de single stond Lou Bega aan de top van de Duitse single charts met deze ‘Perez Prado’ klassieker uit de jaren ’50. Voor elf weken aan een stuk werd Lou Bega niet verstoten van zijn top positie in de charts. In Frankrijk stond Mambo No. 5 voor 26 weken op nummer 1 en werd de langste nummer 1 positie in de geschiedenis van de Franse charts. En in meer dan 20 andere landen stond de single Mambo No. 5 aan de top van de single charts.

Ook het album ‘A Little Bit of Mambo’ veroverde de top noteringen van de album charts. A Little Bit of Mambo verkocht meer dan 6 miljoen exemplaren wereldwijd. Alleen al in de Verenigde Staten werden er meer dan 3,5 exemplaren van het album verkocht.

Lou Bega laat de hele wereld feestvieren en dansen op zijn aanstekelijke muziek. Zijn nummers werden grijs gedraaid op alle radio stations en was hij te gast bij de meest populaire tv programma’s over de hele wereld. In vloeiend Engels, sprak Lou Bega met Jay Leno en was hij de eerste artiest ooit in de 20 jaar geschiedenis van het Duitse TV programma ‘Wedden dat..?’ om zijn single 2 keer achter elkaar te zingen.

En natuurlijk zijn er de awards, waar de nuchtere artiest mee werd overspoeld. Hij was vijf keer genomineerd voor de ‘Echo Awards 2000′ en won in twee categorieën; als ‘Meest succesvolle buitenlandse artiest’ en ‘Meest succesvolle Pop/Rock single van het jaar’. Hij was genomineerd voor de prestigieuze Grammy Awards en reisde af naar Cannes om zijn World Music Awards op te halen voor ‘Best verkopende Duitse artiest van de wereld’ en ‘Beste nieuwe mannelijke artiest van de wereld’.

Lou Bega heeft van 2001 tot 2003 een wereldtournee gedaan met zijn twee albums, miljoenen verkochte albums en verschillende onderscheidingen en awards.

Lou Bega staat ook in de charts met verschillende nummers die hij heeft geschreven voor andere artiesten en heeft hij meerdere top tien hits gescoord voor the act ‘Groove Coverage’. Daarnaast heeft hij ook in 2003 een nummer geschreven en ingezongen voor de Franse animatie film ‘Marsupilami’. Ook in 2004 vroeg de Disney Groep hem een nummer te schrijven en in te zingen voor de animatie film ‘Brandy & Mr. Whiskers’.

Lou Bega boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lou Bega zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lou Bega wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lou Bega. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lou Bega te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.