Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Los del Sol ( Panfluit) boeken?

Los del Sol ( Panfluit) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Los del Sol ( Panfluit)

Wilt u Los del Sol ( Panfluit) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Los del Sol ( Panfluit)

Los del Sol verzorgt als Indianenduo prachtige panfluitmuziek met verschillende soorten fluiten en panfluiten (panfluit, zampona, quena, quenacho en Toyo) in mooi lederen Apache Indianen kostuum met originele verentooi. Een bijzondere spraakmakende act voor een speciale sfeer!

Bezetting: 2 x zang, 2 x panfluiten, fluiten, quena, quenacho, Toyo, gitaar, charango en percussie.

Ook de kleintjes worden niet vergeten tijdens het panfluiten. Voor de dansertjes wordt in een handomdraai al zingend een ballonfiguurtje gemaakt!

Het optreden vindt mobiel/semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig). Met onze mobiele geluidsinstallatie, het volume is aan te passen aan uw wensen.

Los del Sol ( Panfluit) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Los del Sol ( Panfluit) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Los del Sol ( Panfluit) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Los del Sol ( Panfluit). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Los del Sol ( Panfluit) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.