Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Los Chumbitos boeken?

Los Chumbitos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Los Chumbitos

Wilt u Los Chumbitos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Los Chumbitos

Het Spaanse duo "Los Chumbitos" is een akoestisch zang/gitaar duo en bestaat  uit de broers Juan en Antonio Ruiz Fernandez uit Granada (Zuid-Spanje). Voortkomend uit een artistieke familie, hebben zij daar al op jonge leeftijd samengewerkt met bekende artiesten uit de wereld van de flamenco en de flamenco-popmuziek.

Dit professionele duo, nu woonachtig in Nederland, treedt al sinds vele jaren op bij verschillende gelegenheden. Hun repertoire bestaat uit een grote verscheidenheid aan Spaanse muziek,  Gipsy Rumba en Latijns-Amerikaanse muziek.

Het aantrekkelijke van dit duo is, dat zij een breed spectrum aan stijlen beheersen! Zo kunnen zij bij elke sfeer een gepast stuk live-muziek bieden: van romantische achtergrondmuziek tot gepassioneerde, temperamentvolle nummers.

Los Chumbitos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Los Chumbitos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Los Chumbitos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Los Chumbitos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Los Chumbitos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.