Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Los Banderos boeken?

Los Banderos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Los Banderos

Wilt u Los Banderos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Los Banderos

Ai caramba! Deze boeven zijn begin 2019 weer opgedoken na jarenlang gezocht te zijn geweest voor het veroorzaken van tè veel fiesta all around the country. Als jij dacht dat ze zich koest zouden houden.. nou, dan heb je het mis! Het overheid advies luidt: als jij de Banderos brothers tegenkomt, don’t hide but fiesta for your life!

LOS BANDEROS La Fiesta Loca!

Los Banderos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Los Banderos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Los Banderos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Los Banderos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Los Banderos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.