Los Angeles , The Voices boeken / inhuren ? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Los Angeles , The Voices boeken?

Los Angeles , The Voices boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Los Angeles , The Voices

Wilt u Los Angeles , The Voices direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Los Angeles , The Voices

De groep LA The Voices, bestaat uit 4 leden: Remko Harms, Richy Brown, Roy van den Akker en Peter Strykes en werd opgericht door Gordon na uitgebreide audities.

De groep is in de Nederlandse muziekwereld en bij een grote schare fans inmiddels een begrip geworden. Na drie albums en een Gouden Kerstalbum en een album dat zelfs de platina status bereikte en de nummer 1 positie veroverde, is de groep nu begonnen aan een opvolger van de laatste CD: "Geloof, Hoop en Liefde". Zij zitten momenteel in de studio om dit album op te nemen. Er wordt samengewerkt met diverse componisten en die samenwerking zal leiden tot een afwisselende en muzikaal hoogstaande CD.

De muziekstijl van de groep mag omschreven worden als een cross-over tussen pop en pop/klassieke muziek met Broadway-achtige invloeden. Tijdens de theatertoer die de groep deed in 2012 en 2013 bleek de bijzondere samenstelling van de stemmen borg te staan voor muzikale magie, een klank die je meevoert in verschillende sferen, afhankelijk van de liedjes die de mannen zingen.

Los Angeles, The Voices Boeken

LA The Voices zingt in verschillende talen:
Franstalig: SOS d'un terrien en detresse
Engels: Los Angeles
Italiaans: Because we believe
Spaans: Tu me das alas
Nederlands: Loop naar het licht

Dit is slechts een greep uit het afwisselende repertoire dat uiteen loopt tussen gevoelige ballads en up tempo liedjes.

Discografie LA The Voices:
"Los Angeles"
"Los Angeles The Voices II" (Because we Believe)
"A Christmas Spectecular"
"Geloof, Hoop en Liefde"

Los Angeles , The Voices boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Los Angeles , The Voices zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Los Angeles , The Voices wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Los Angeles , The Voices. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Los Angeles , The Voices te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.