Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Loren Nine boeken?

Loren Nine boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Loren Nine

Wilt u Loren Nine direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Loren Nine

Wanneer je op woensdag je radiodebuut maakt bij Giel Beelen en een dag later je tv-debuut in De Wereld Draait Door, kun je wel spreken van een vliegende start.

Aanleiding voor al deze media-aandacht was het verschijnen van de eerste cd van de 15-jarige Britse zangeres Birdy. ‘Als je die goed vindt, moet je eens naar Loren Nine luisteren’, zo mailde een vriend van Lorens vader aan 3FM dj Giel Beelen. Dat deed Giel, en hij draaide meteen een stukje van het door het Loren zelf geschreven Lavender Fields.

Vervolgens leek het alsof er een vloedgolf over het land heen spoelde. Nederland bleek vol te zitten met jonge, getalenteerde zangeressen. Giel maakte er meteen een complete wedstrijd van: wie wordt de Nederlandse Birdy?

Maar Loren Nine Geerts is veel meer dan een imitatie. Ze is vooral Loren Nine. Eigenzinnig en met een grote liefde voor de natuur.

Vanaf haar tweede speelt ze al piano. En het opvallende daarbij was dat ze nooit een valse noot aansloeg. Later kreeg ze ook gitaarles. En ze ging zingen. Als een lijster. Met een stem die veel volwassener klonk dan de meeste andere meisjes van haar leeftijd. Luister zelf maar.

Lavender Fields heeft ze inmiddels opgenomen in een echte muziekstudio. Dat deed ze samen met de Rotterdamse producer Dennis Kolen, die eerder al hoge ogen gooide met Wyatt, Stefan Schill en Nina June.

Met Dennis werkt ze inmiddels aan een complete cd. Met verdrietige, maar vaak ook vrolijke liedjes. Kleine miniatuurtjes van dingen die ze om haar heen opmerkt. Of liedjes die zomaar komen aanwaaien. Als een vlinder op een mooie dag.

Loren Nine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Loren Nine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Loren Nine wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Loren Nine. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Loren Nine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.