Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Vamos a la Playa, Bailando
Volledige prijslijst

Loona boeken?

Loona boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Loona

Wilt u Loona direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Loona

Loona is een van de meest succesvolle Latin Pop zangeressen allertijden met haar superhit ‘Vamos a la Playa’ scoorde ze een megahit . Al 10 jaar staat zij in de top 10 van de charts in veel Europese landen, en verkocht zij al meer dan 10 miljoen singles wereldwijd.

Loona is van oorsprong een Nederlandse zangeres die had haar eerste succes met ‘Bailando’ in 1998 had . Wekenlang stond deze nummer 1 in de Media Control Charts in Duitsland. ‘Bailando’ werd een wereldhit en Loona een superster. Daarna volgden nog vele successen: ‘Hijo de la Luna’ (#1), ‘Mamboleo’ (#3), ‘Latino Lover’ (#6), ‘Rhythm of the Night’ (#4). Voor deze successen ontving Loona diverse gouden en platina platen en kreeg ze 2 keer een prestigieuze Echo award in Duitsland uitgereikt.

Loona werkte samen met DJ Sammy op de platen ‘Boys of Summer’ en ‘Sunlight’. Deze singles stonden wereldwijd in de hitlijsten! ‘Boys of Summer’: Zuid Afrika (#1), UK (#2), Australia (#6), Ierland (#15) etc. ‘Sunlight’: Zuid Afrika (#3), Australië (#6), UK (#8), Ierland (#9) etc.

Ze heeft in de jury van de Duitse TV-show Popstars gezeten en verschijnt sindsdien nog vaak als special reporter op de Duitse TV.

Loona is een echte verschijning op het podium met aan weerszijde danseressen, welke garant staan voor een perfecte performance. Haar repertoire bestaat uit uptempo classics zoals ‘Bailando’, ‘Vamos a la Playa’, ‘Parapapa’, ‘Latino Lover’ en ‘El Tiburon’. De 30 minuten durende set is het beste te beschrijven als party pop, waar je niet stil bij kan blijven zitten.

Loona boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Loona zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Loona wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Loona. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Loona te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.