Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Londonbeat boeken?

Londonbeat boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Londonbeat

Wilt u Londonbeat direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Londonbeat

Londonbeat was een popgroep uit Londen. Ze zijn vooral bekend van hun nummer 1 hit I’ve been thinking about you uit 1990. Het begin van het succes van Londonbeat is in Nederland, Londonbeatwant ze scoorden met “There’s A Beat Going On” hun eerste top-20 hit in Nederland. Londonbeat werd gekenmerkt door hun close harmonies.

Aanvankelijk was Londonbeat vooral populair in Nederland. Pas hun vijfde single I’ve been thinking about you werd een grote internationale hit. De band had in 1995 een pauze genomen, maar is op 2003 weer opnieuw begonnen.

Londonbeat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Londonbeat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Londonbeat wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Londonbeat. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Londonbeat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.