Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. meet & greet na afloop
Volledige prijslijst

London Knights boeken?

London Knights boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van London Knights

Wilt u London Knights direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie London Knights

Al méér dan 10 jaar zijn The London Knights een begrip in Nederland ! Ieder jaar komen de heren enkele malen naar Nederland en België voor een vurig spektakel.Vijf breedgeschouderde heren staan garant voor een avondvullend spektakel. Opzwepende muziek, spectaculaire strip acts en prachtige kostuums staan garant voor een spannend en bovenal vurig spektakel !

Een absolute aanrader voor een geslaagde Ladies Night en andere Open Minded Evenementen. Bij de shows van de London Knights vliegen de spetters er letterlijk en figuurlijk vanaf.

The London Knights brengen een show van 2 x 45 minuten, en ná afloop van de show zal er een spannende Meet & Greet plaatsvinden met het aanwezige publiek.
 

"The London Knights" is een male stripformatie uit Engeland.


Deze formatie bestaat uit vijf prachtige mannen die alle aanwezige dames in een avondvullende show een feest bezorgen dat zij niet snel zullen vergeten. The London Knights komen al sinds 1991 zo`n 2 tot 3 keer per jaar on tour naar Nederland en trekken met deze gigantische succesformule steeds weer volle zalen.

London Knights is een mannelijke strip formatie uit het Verenigd Koninkrijk.
De formatie bevat 5 prachtige mannen die een avondvullende show brengen, een feest die de aanwezige dames nooit zal vergeten. De London Knights zijn bestand tegen de internationale critici met succes en zijn dankzij hun professionele niveau steeds zeer succesvol.

De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. . De avondvullende show is opgebouwd uit verschillende schitterende acts, waar de persoonlijkheid van elke London Knight zal zorgvuldig worden verlicht.

Aan het begin van de show is er een act waarin The London Knights zich presenteren aan het publiek.
Dan begint een hete avond sensatie waar zelfs de meest fuzziest vrouwen komen aan hun middelen. Gorgeous, goddeloze, sensationele, mystieke, erotische, dynamisch het is er allemaal.

Na de show zullen The London Knights zich opfrissen om terug te keren voor een fotosessie.

London Knights boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over London Knights zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over London Knights wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van London Knights. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over London Knights te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.