Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Besloten optredens € 3300,-
Volledige prijslijst

Loco Loco Discoshow boeken?

Loco Loco Discoshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Loco Loco Discoshow

Wilt u Loco Loco Discoshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Loco Loco Discoshow

Het leven is compleet als je bij de Loco Loco Discoshow bent geweest. De Dj’s van deze discoshow gaan verder dan alle anderen, want wat moet een Dj met latex, korfbalbekers en bladblazers?
De tweelingbroertjes Henry en Henrie Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, Dancing, Karaokebar en Rockcafé.

Plaatjes van diverse pluimage komen voorbij; zinnige, onzinnige maar vooral feestelijke dansplaatjes. Ze zijn de voetzoeker in een volle disco, gegarandeerd dat de voetjes van de vloer gaan!

Hun vaste gast-Dj Stevie Starlight laat bij elk optreden een onuitwisbare indruk achter. Samen met de tweelingbroertjes brengt hij tussen de vele lekkere dansplaatjes door in hoog tempo nutteloze maar vermakelijke interactieve spelletjes. Wat te denken van ‘The Allround Dancing Championships’ en de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen Competitie’. Dit alles overgoten met een saus van sex-appeal en choreografisch geklungel.

Deze ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest beleven al vele jaren een sterrenstatus dankzij optredens op Pinkpop, Lowlands, Terschellings Oerol en ook Giel Beelen van 3FM doet regelmatig een beroep op de Loco’s. Daarentegen zullen ze niet snel muziek awards of culturele prijzen in de wacht slepen, maar de publieksprijs winnen ze bij elk optreden.
De uitspraak ‘je had er bij moeten zijn’ wordt na afloop vaak gemaakt, maar als je onzin serieus neemt blijf dan vooral thuis! Kortom, alles Loco?

Loco Loco Discoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Loco Loco Discoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Loco Loco Discoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Loco Loco Discoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Loco Loco Discoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.