Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Liza Santanera boeken?

Liza Santanera boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Liza Santanera

Wilt u Liza Santanera direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Liza Santanera

Liza Santanera begon haar zangcarrière op zestienjarige leeftijd bij een top 40 band “Jukebox”.
Hiermee trad zij bijna elk weekend op!

Na een pauze van een aantal jaren, doordat zij is getrouwd en 2 kinderen kreeg, heeft ze de draad in 1998 weer opgepakt als solozangeres.

In 1998 heeft zij zich opgegeven voor de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hier heeft ze meegedaan met een nummer van Willeke Alberti, getiteld “Telkens Weer”.  Met dit nummer behaalde ze maar liefst de 1e plaats!!

Na de Soundmixshow verliep haar solo carrière voorspoedig, en kreeg steeds meer optredens.
Voor haar was dit een stimulans om de studio in te gaan, voor het opnemen van een cd.
En het resultaat van haar eerste cd, getiteld “Mijn Gevoel”, mag er zijn. Op deze cd heeft ze een eigen nummer “Mijn Gevoel” geschreven, voor haar helaas veel te vroeg overleden moeder.
Ook heeft zij van deze cd een videoclip van het nummer “Mijn Eigen Gang” gemaakt, deze werd veelvuldig door TV- Noord uitgezonden.

In februari 2004 werd de single, Jouw blik zegt me al genoeg, gelanceerd. Dit nummer heeft hoog genoteerd gestaan in de Noord 19 van RTV-Noord. De bijbehorende clip is nu nog steeds met regelmaat te zien op TV-Noord en TV Oranje.
Ook heeft ze in dit jaar meegedaan aan het Trosprogramma Een ster in 40 dagen, waar ze net niet de finale heeft gehaald.

In april 2006 is de cd single, In elke droom kom jij voorbij, uitgekomen. De single werd opgenomen in Enschede, Landscape Studio onder leiding van haar producer Gerto Heupink en scoorde hoge hitnoteringen, zowel in Nederland als in België. Deze single was een voorloper op het album, Herinnering. Een veelzijdig album, met een aantal prachtige ballades en vrolijke meezingers. De meeste teksten zijn door Liza zelf geschreven. Ook de jaren 2007 en 2008 waren voor Liza succesvol, met de singles Laat mij gelukkig zijn, Eenzame zondag en de nieuwste single, Sterker dan de vrijheid.

 Als u nu muziek voor een personeelsfeest, bruiloft of een andere gelegenheid moet hebben.

Liza past zich aan, aan de wensen van het publiek!!

Liza Santanera boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Liza Santanera zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Liza Santanera wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Liza Santanera. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Liza Santanera te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.