Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Live Muziek Bingo boeken?

Live Muziek Bingo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Live Muziek Bingo

Wilt u Live Muziek Bingo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Live Muziek Bingo

Speel nu de Muziek Bingo. Hét spel om te spelen tijdens jouw familiedag, vriendenweekend of bedrijfsborrel. Met zijn witte vleugel komt Guus een te gekke Muziek Bingo spelen op jouw feest. Elke speler ontvangt bingokaarten met artiesten op de kaart. Guus speelt en zingt allerlei liedjes van de artiesten die hierop staan en dan spelen we voor de horizontale rij, verticale rij en volle kaart. Wie gaat de prijzen winnen? Neem gerust contact op voor meer meer informatie!

Live Muziek Bingo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Live Muziek Bingo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Live Muziek Bingo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Live Muziek Bingo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Live Muziek Bingo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.