Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Liselotte de Groot boeken?

Liselotte de Groot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Liselotte de Groot

Wilt u Liselotte de Groot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Liselotte de Groot

Liselotte de Groot staat in de bloei van haar carrière en is inmiddels een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie. Bekend van onder andere het tv programma Woontips (RTL4). Daarnaast is ze wekelijks te zien als presentatrice van het tv programma LifestyleXperience (RTL4).

Liselotte is afgestudeerd aan de theateropleiding in Eindhoven, waar ze veel heeft geleerd op het gebied van acteren en presenteren. Haar doorzettingsvermogen en gedrevenheid zorgde ervoor dat ze al snel aan de slag kon als presentatrice. Haar passie is het presenteren en maken van televisie, door haar motivatie en vooral ook plezier in het werk maakt ze van elke opdracht een succesverhaal.
Mensen beschrijven Liselotte als een stoere, leuke, spontane vrouw en met haar frisse uitstraling en stralende lach is deze geboren Brabantse niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie.

Liselotte de Groot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Liselotte de Groot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Liselotte de Groot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Liselotte de Groot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Liselotte de Groot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.