Twilight Entertainment

     
Foto: Margreet van de Sande
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lisanne Spaander boeken?

Lisanne Spaander boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lisanne Spaander

Wilt u Lisanne Spaander direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lisanne Spaander

Doorgebroken bij het grote publiek met de emotionele single Vechtersbaas, zet het jonge talent Lisanne Spaander nu de volgende stap met de 6 tracks tellende EP Mijn Strijd. Zes nummers waarop ze laat horen dat ze een talent voor de toekomst is. Het nog maar jonge leven van Lisanne Spaander laveerde de afgelopen twee jaar tussen diepe dalen en hoge pieken. In oktober 2014 werd  het Ewings  sarcoom bij haar ontdekt. Botkanker.  De diagnose maakt een enorme impact op het leven van de destijds 16-jarige Lisanne, die om zichzelf  te kunnen uiten haar toevlucht zoekt in de muziek.

Het  zelfgeschreven  Vechtersbaas is het resultaat. “Het liedje heeft me kracht gegeven en ik hoop dat het ook anderen die in dezelfde situatie zitten kracht geeft”,  aldus Lisanne. “Vandaar ook dat ik in het Nederlands zing. De eigen taal geeft veel meer mogelijkheden om écht een boodschap over te brengen.” Het muzikale heeft  er  volgens  de  zangeres altijd al ingezeten.  “Op  de  basisschool viel op het laatste moment een hoofdrolspeelster van de schoolmusical uit. Toen heb ik schijnbaar - ik kan  het me zelf  niet  eens meer herinneren - gezegd ‘dat doe ik wel’. Toch kwam de echte interesse pas op de middelbare school, nadat ik de Theaterklas had gevolgd op de HAVO. Daarvandaan ben ik me gaan ontwikkelen.  Ik heb op de Popschool zang-, gitaar- en pianoles gevolgd,  optredens   gedaan   enzovoorts.  Dat is  niet  gestopt toen ik ziek werd. Sterker nog, muziek heeft me er doorheen geholpen.”

In 2015 wordt Spaander verrast door het programma Staatsloterij Puur Geluk. Ze mag haar Vechtersbaas op tv zingen,  begeleid door de Marcel  Fisser  Band.  Haar talent valt op bij Cornelis Music, dat haar een contract aanbiedt. Onderwijl gaat het behandeltraject door én werkt Lisanne  hard  aan  de  afronding van haar eindexamen  HAVO. “Voor het genezingsproces helpt het enorm als je diverse doelen voor ogen houdt. In mijn geval mijn opleiding, maar natuurlijk  ook  het werk aan diverse liedjes en uiteraard optredens.” Het nummer Vechtersbaas heeft de zangeres gedurende het ziekteproces niet alleen gesteund, het nummer heeft ook deuren geopend. Lisanne Spaander heeft zangles gehad van Pia Douwes, opgetreden met Jeff Zwart, Claudia de Breij, Syb van der Ploeg en Jeroen van der Boom en stond in maart 2016 als klap op de vuurpijl voor 17.500 man in een uitverkochte Ziggo Dome met Marco ,Borsato. Nu is er de cd Mijn Strijd, met daarop twee eigen composities in de vorm van Vechtersbaas en Dichtbij Jou, twee goed gekozen covers (Mag Ik Dan Bij Jou en Borsato’s Droom Durf Doe en Deel) en een door Han Kooreneef voor haar geschreven nummer. “Daar ben ik enorm trots op, dat nummer past helemaal bij het verhaal dat ik wil overbrengen. Een nummer als Ik Mis Je sluit zo mooi aan op hoe ik me voel en daar kan ik al mijn emotie in kwijt! Daarnaast ben ik enorm trots dat Jeroen van der Boom mijn duetpartner is op Als Je Danst Met Mij (geschreven door Edwin de Groot & Marcel Fisser).

Ik ben super perfectionistisch en in die nummers klopt het echt helemaal.” Mijn Strijd is voor Lisanne zowel de afronding van een hoofdstuk als de stap naar de toekomst. Met een HAVO-diploma en de debuut-cd op zak, worden de komende twaalf maanden een ‘tussenjaar’ om de wervelwind van de afgelopen twee jaar even te laten bedaren en ten volle te onderzoeken waar de muziek haar heen brengt. “Ik kan niet wachten tot ik het land in kan om optredens te doen. De periode die achter me ligt was vervelend, maar ik heb dat zeker niet altijd zo ervaren want het heeft me ook gebracht waar ik nu ben. In het ziekenhuis vond ik het vooral ook zielig voor alle anderen die ik om mij heen zag en ik was indien mogelijk altijd bezig hen te helpen. Nu ik schoon ben, hoop ik daarom meer dan ooit met mijn muziek ook anderen kracht te geven, te steunen en te inspireren.”

Lisanne Spaander boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lisanne Spaander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lisanne Spaander wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lisanne Spaander. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lisanne Spaander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.