Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 1000 pers.
  • Prijs: € 5.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Lisa Lois boeken?

Lisa Lois boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lisa Lois

Wilt u Lisa Lois direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lisa Lois

Lisa Lois zingt op vierjarige leeftijd al dat het een lieve lust is. Dat ze zangeres zal worden staat al vroeg in haar leven vast. Vanaf haar twaalfde zit ze in diverse bandjes, ze studeert aan de Rock Academie in Tilburg, maar verruilt deze opleiding al snel voor de in Utrecht gevestigde Herman Bood Academie. Ze besluit mee te doen aan het Tv-programma X-Factor om zichzelf op de muzikale kaart te zetten. “Ik wilde een stap verder en X-Factor leek mij een goede plek om te laten zien wie ik ben en wat ik kan.” In die opzet slaagt ze glansrijk; haar warme, krachtige stemgeluid en nuchtere persoonlijkheid leveren haar uiteindelijk de winst op en een dikke #1 hit met de Leonard Cohen-klassieker ‘Hallelujah’.
 
Tijd om lang stil te staan bij haar overwinning heeft Lisa Lois niet. Een paar weken later verruilt de Wageningse haar woonplaats voor het bruisende Londen, waar ze haar debuut opneemt met Tom Barnes, Peter Kelleher en Ben Kohn, aka TMS. Het opnameproces is niet alleen spannend, maar bovenal leerzaam en gezellig. “TMS is nog bezig met hun naam te vestigen, net als ik. Het voelde goed om met zo’n klein team te werken, het was al snel heel vertrouwd. Het was heel hard werken, maar ik heb er een mooi album én drie goede vrienden aan overgehouden.”
 
De tien liedjes op Smoke zijn geschreven door een keur aan componisten, waaronder de talentvolle Pixie Lott, Phil Tornalley (Natalie Imbruglia, Bryan Adams), Paul Herman (Dido), Martin Sutton (Celine Dion) en David Sneddon (Van Velzen). Lisa’s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke – door haar zelf ingezongen - koortjes en een warm, internationaal geluid.
 
Smoke bevat krachtige ballads als ‘I Know Who I Am’ en meeslepende popliedjes als de single ‘No Good For Me’ en ‘Promises, Promises’. Het album is vernoemd naar een van Lisa’s favorieten. “‘Smoke’ vind ik te gek, juist omdat die er net niet echt tussen past. Het is een beetje een buitenbeentje. Ik vind de sfeer, de muziek en de tekst heel mooi. Maar ‘Owe It All To You’ is mijn allergrootste favoriet. Dat is het knalnummer op het album, met flinke uithalen, veel power. Het is heel bombastisch. Ik vind het leuk om mensen omver te blazen met mijn stem, maar wilde op dit album ook laten zien dat ik heel ingetogen kan zingen en een verhaal kan vertellen.”
 
Smoke heeft inmiddels de platina status bereikt.
 
Lisa gaat vanaf maart 2011 weer de studio in om te werken aan haar 2e album. Dit album zal naar alle waarschijnlijkheid eind 2011 uitkomen.

Lisa Lois boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lisa Lois zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lisa Lois wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lisa Lois. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lisa Lois te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.