Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Likewise boeken?

Likewise boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Likewise

Wilt u Likewise direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Likewise

De top 100 band LikeWise komt uit Hoogeveen en omstreken.

Mirjam, de zangeres, zingt moeiteloos de meest uiteenlopende stijlen, van pop tot dance-classics, rock en up-to-date pop repertoire.
Instrumentale en vocale ondersteuning komt van: Bert (bas), Marc (toetsen), Paul (gitaar) en Gerwin (drums). Zij hebben hun sporen verdiend in verschillende Big- en top 100 bands.

Of het nu gaat om een café, feesttent, bedrijfsfeest of een personeelsfeest, LikeWise gaat er een groot feest van maken.

LikeWise zorgt voor een avondvullend programma van easy-listening tot favoriete dance-classics (the Tramps, Wild Cherry), diverse bekende pophits van sterren zoals Brian Adams, Robbie Willams Tina Turner en natuurlijk de bekende rockhits (Bon Jovi, Toto). Tevens komt de Nederlandse popmuziek (Anouk, Blöf, Marco Borsato) ook voorbij.

Likewise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Likewise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Likewise wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Likewise. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Likewise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.