Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 135 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Ook te boeken met geluid
Volledige prijslijst

Lijn 7 boeken?

Lijn 7 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lijn 7

Wilt u Lijn 7 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lijn 7

Feestband LIJN 7: gas erop, dak eraf!

Het licht gaat uit, de spot gaat aan. Licht, rook, confetti en opzwepende muziek. De energie die van het podium spat, zorgt ervoor dat de vonk tussen de band en het publiek al bij het eerste liedje overspringt. Daar staan ze: de mannen van LIJN 7.

LIJN 7 bestaat al vele jaren en ontleent zijn naam aan de buslijn naar de eerste oefenruimte. Heel Nederland werd al vele malen doorkruist en ook over de grens werd vaak opgetreden. Goed voor de Air Miles en goed voor de topografische kennis! De band is springlevend en energieker dan ooit. LIJN 7 slaagt erin zich te blijven vernieuwen en zit altijd vol ideeën.

En dan de muziek. Covers van hier tot Tokio. Queen, K3, André Hazes, Swedish House Mafia... je kunt het zo gek niet bedenken of het komt voorbij. Een heuse Mini Playbackshow? Niets is te gek! Er zit veel vaart in de show en het publiek zingt, lacht en danst mee. Jong en oud: iedereen is welkom en meedoen gaat vanzelf.

Festival, feesttent of buitenpodium. Het draait om lol, plezier en feest, want dat hoort bij LIJN 7 zoals Bassie bij Adriaan en Maxima bij Willem-Alexander. De laatste jaren bracht de band een mega TV mee naar optredens en voor 2014 is er weer een nieuwe verrassing. Spektakel gegarandeerd!

Lijn 7 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lijn 7 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lijn 7 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lijn 7. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lijn 7 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.