Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Liesl von Possenhofen boeken?

Liesl von Possenhofen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Liesl von Possenhofen

Wilt u Liesl von Possenhofen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Liesl von Possenhofen

Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed.Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adelijk achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! Gekleed in Dirndl en lange blonde vlechten betreedt zij ook úw Schlager Arena!

Een in haar half uur durend optreden zet zij enkel bekende meezingers in, speciaal in een uptempo aprés-ski jasje! Denk aan hits als Atemlos, Ich bin wie Du, 1000 mal belogen, Ein festival der liebe, maar ook meedeiners als het Kufstein lied of Sierra Madre. Kortom, Liesl brengt één feest der herkenning!

Liesl von Possenhofen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Liesl von Possenhofen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Liesl von Possenhofen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Liesl von Possenhofen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Liesl von Possenhofen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.