Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 750 pers.
  • Prijs: € 2.745,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken zonder geluid/techniek
Volledige prijslijst

Lickety Split boeken?

Lickety Split boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lickety Split

Wilt u Lickety Split direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lickety Split

Lickety Split is een all-girl coverband die van elk feest een groot succes maakt. Het repertoire van deze coverband is heel breed, van de jaren ’60 tot aan top 40. Rock, pop, funk, disco, rock ‘n roll, alles komt voorbij.

Niet alleen met de vrouwelijke bezetting onderscheidt Lickety Split zich van andere bands. Het enthousiasme en de energie waarmee gespeeld wordt is kenmerkend voor de Enschedese band en het veelzijdige repertoire is van een verrassend goede muzikale kwaliteit.
Lickety Split, wat ‘vliegensvlug’ betekent, is een passende naam voor deze hippe all-girl band. De band speelt in op de sfeer van de avond, ongeacht of het gaat om een optreden in de kroeg, een discotheek, een tent-feest, een festival, een bruiloft of een bedrijfsfeest.

Lickety Split boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lickety Split zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lickety Split wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lickety Split. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lickety Split te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.