Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: 80`s en 90`s
Volledige prijslijst

Lex van Coeverden boeken?

Lex van Coeverden boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lex van Coeverden

Wilt u Lex van Coeverden direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lex van Coeverden

Lex van Coeverden geboren in Den Haag begon al op zijn 12e als DJ muziek te draaien bij de “Schoolradio” daarop volgde op zijn 14e een drive inn show waarbij hij met nog zes vrienden wekelijks op veel lokaties draaide in Den Haag en omgeving. Populaire stijlen waren toen voornamelijk Amerikaanse import maxi singles in de meest uiteenlopende stijlen waaronder vooral veel Disco, Funk en Italo.
In de jaren daarna had hij wekelijks een mix programma in het weekend bij Radio Stad Den Haag en nam hij deel aan DJ wedstrijden waar hij twee keer in de finale heeft gestaan bij Avro’s Drie Maal Doordraai.

Recentelijk heeft Lex ook zijn eigen radiostation opgezet dat wereldwijd 24 uur per dag te beluisteren is via www.radiocity.nl en op 891Khz AM in een gedeelte van het land.
Lex is verder natuurlijk mede verantwoordelijk voor het grote succes van Atlantic Ocean – Waterfall. Lex van Coeverden is beschikbaar voor een vette 80’s & 90’s set, maar ook voor een House-set draait Lex zijn hand niet om.

Lex van Coeverden boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lex van Coeverden zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lex van Coeverden wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lex van Coeverden. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lex van Coeverden te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.