Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lex Gaarthuis boeken?

Lex Gaarthuis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lex Gaarthuis

Wilt u Lex Gaarthuis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lex Gaarthuis

Lex Gaarthuis werd geboren op 1 november 1983 in het prachtige vissersplaatsje IJmuiden. Vanaf zijn 8e is hij met muziek bezig. Van blokfluit, piano en slagwerk wordt hij drummer in een band. Maar vanaf zijn 16e begint het plaatjes draaien. Radio blijkt zijn passie. Vanaf 1999 draait en werkt Lex voor een aantal lokale omroepen en webstations en vanaf 2006 komt zijn landelijke doorbraak via 100%NL, 3FM en SLAM!FM.

Lex doorloopt ondertussen ook nog de Klas van 24 (dj/presentatie groep) van de Veronica Radioschool en de HBO studie Media Entertainment Management. In september 2007 is hij een van de drie genomineerden voor een Marconi Award in de categorie ''Aanstormend Talent".

Hij maakt je nu elke werkdag wakker op 100%NL. Hij presenteert daar iedere werkdag tussen 06 en 10 uur de ochtendshow "100% Wakker".  

Van Hollandsche Hits tot stampende beats : Lex draait het allemaal en zorgt dat je feest, bruiloft of evenement de juiste energie en sfeer krijgt!

Lex Gaarthuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lex Gaarthuis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lex Gaarthuis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lex Gaarthuis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lex Gaarthuis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.