Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Levende Kerstballen boeken?

Levende Kerstballen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Levende Kerstballen

Wilt u Levende Kerstballen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Levende Kerstballen

Deze Kerstballen staan bij een ontvangst of lopen rond op uw evenement en verwelkomen de gasten op hun eigen manier.
Ze zien er vrolijk uit en zijn speels, uitdagend en verrassend.
De Kerstballen zijn op verschillende evenementen in te zetten; op Kerstmarkten, Kerstborrels, enzovoorts.

U kunt 1, 2 of 3 van deze vrolijke Kerstballen boeken. 
 

Op het moment dat ze als ontvangstact aanwezig zijn werken ze al snel op de lachspieren, niemand verwacht natuurlijk een levende en sprekende Kerstbal te ontmoeten.

Levende Kerstballen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Levende Kerstballen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Levende Kerstballen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Levende Kerstballen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Levende Kerstballen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.