Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Overleden 14-5-2019
Volledige prijslijst

Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) boeken?

Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lesley Williams (Andre Hazes Imitator)

Wilt u Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lesley Williams (Andre Hazes Imitator)

14-5-2019 In de nacht van maandag op dinsdag is volkszanger Lesley Williams in zijn woonplaats Andijk plotseling overleden. Hij laat partner Sandra, een volwassen zoon en twee jonge dochters achter. Lesley is slechts 49 jaar geworden. Lesley stond bekend als de nummer 1 André Hazes-tributezanger van Nederland.

Hij is de topper van soundmixshow 2002. De beste André Hazes imitator van dit moment…en een aanrader voor elk evenement van groot tot klein..

Lesley heet oorspronkelijk Lesley John William van Wijk. Op 22 juli 1969 is hij geboren in Utrecht. Lesley is heel vroeg met muziek begonnen.

Op zijn 5de jaar bespeelde hij al gitaar. Al op zijn 10de kon hij al wat aardig wat spelen. Later toen hij 15 was ging hij met zijn oom mee naar optredens met de band. Lesley vond dat zo te gek dat hij zich erin ging verdiepen. Ja ja 2 jaar later stond Lesley zelf achter het mengpaneel en stond een 6mans bandformatie uit te mixen. Het was een roland rm 1600 16 Kanaals. Ook begon hij mee te zingen ,en na een jaar kon hij het hele repertoire uit zijn hoofd. Ongeveer 90 nummers. Omdat hij veel complimenten kreeg om zijn stem ging Lesley na 5 jaar geluidsman te zijn geweest, een eigen band beginnen waar hij zanger en toetsenist was. Het was een allround band. Na twee jaar is Lesley solo gegaan omdat hij daarmee veel meer kon verdienen. Zijn hobby liep dus uit. Nu is hij 9 jaar verder en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd van meer dan 300 nummers. Hij is op dit moment één van de meest geboekte artiesten van Nederland.


 

Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lesley Williams (Andre Hazes Imitator). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lesley Williams (Andre Hazes Imitator) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.