Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 80 min.
  • Geluid: exclusief
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Les Truttes boeken?

Les Truttes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Les Truttes

Wilt u Les Truttes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Les Truttes

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in
Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek!

Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken. In 2018 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden! Les Truttes richten een politieke partij op, en stellen zich verkiesbaar!

Boekingen Les Truttes

In dit verkiezingsjaar zal de keuze voor het eerst duidelijk en vanzelfsprekend zijn: u stemt voor Les Truttes 'The People’s Party'! What else? Les Truttes is de ware 'partij van het volk' met een niet mis te verstane boodschap:
‘Party To The People’! Let LT rule! Let love rule! Vote for The People’s Party! Vote LT! Yes you can!

Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar!

Een party van jewelste waarbij Les Truttes u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten, met de nodige
beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll! Kortom, feest!

Keep calm and join The Party, Les Truttes PARTY!

Les Truttes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Les Truttes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Les Truttes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Les Truttes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Les Truttes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.