Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Leroy boeken?

Leroy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leroy

Wilt u Leroy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Leroy

Leroy is een tape zanger met eigen geluidsinstallatie en licht.  Ieder feest, bijeenkomst, bruiloft, receptie of personeelsfeest is anders. Daarom overlegt Leroy kort voor het gebeuren wat men zoal verwacht en houdt daar in zijn repertoirekeuze rekening mee. 

Allround Repertoire

Leroy zingt voor elk wat wils, jong en oud, hits van nu, toen, romantisch, disco, soul, rock of nederlandstalige feestmuziek.

Leroy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leroy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leroy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leroy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leroy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.