Twilight Entertainment

     
Leona Philippo boeken / huren voor een optreden? Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. 2 dansers
Volledige prijslijst

Leona Philippo (The Voice of Holland) boeken?

Leona Philippo boeken ?

Wilt u Leona Philippo huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Leona Philippo vindt u op deze pagina.

Wilt u Leona Philippo direct boeken voor een optreden?
Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Leona Philippo (The Voice of Holland)

Leona Philippo is de winnares van The voice of Holland seizoen 2012. In een spannende finale met Johannes Rypma won ze met een voorsprong van deze spontane Fries. Met haar versie van het nummer 'Livin' On A Prayer' wist Leona een plaats in de iTunes Download Top 100 te bemachtigen. Leona Philippo boeken voor uw feest is nu ook mogelijk, zoals bij ieder finale van de dit populaire programma is er altijd veel vraag naar de finalisten uit de The Voice of Holland. Met miljoenen kijkers is ook Leona Philippo een artiest welke op uw event het bekende wow effect zal te weeg brengen.

Leona Philippo verleden als achtergrondzangeres

Leona Philippo heeft al menig optreden achter de rug als achtergrondzangeres bij diverse bekende Nederlandse artiesten en groepen zoals Trijntje Oosterhuis, Kane, Candy Dulfer en andere. Eerder trad ze al op met de internationaal bekende Lionel Richie. Ook was de kersverse winnares van The Voice of Holland te bewonderen in verschillende musicals.

Leona Philippo boeken voor een optreden is ook mogelijk, wij informeren u graag naar de boekingsmogelijkheden en de prijs.

Leona Philippo (The Voice of Holland) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leona Philippo (The Voice of Holland) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leona Philippo (The Voice of Holland) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leona Philippo (The Voice of Holland). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leona Philippo (The Voice of Holland) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.