Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Leon Vugts boeken?

Leon Vugts boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leon Vugts

Wilt u Leon Vugts direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Leon Vugts

De spontane Leon vugts is een zanger die sfeer en de daarbij behorende gezelligheid brengt. Léon kan en wil het mensen op elk feest en in elke locatie naar de zin maken en dankzij zijn zeer sympathieke en guitige verschijning is Léon overal een graag geziene gast!

In het voorjaar van 2006 verscheen zijn eerste single “Dolores” bij het bekende platenlabel Berk Music. Hiermee vestigde Léon Vugts definitief zijn naam en werd hij veelvuldig uitgenodigd bij radio- en TV-stations. Ook in feestcafé’s en discotheken werd “Dolores” populair en deze populariteit reikte zelfs tot Oostenrijk, waar Léon binnen een korte termijn tot twee keer toe werd uitgenodigd in de après-ski oorden!

In september 2006 verschijnt de tweede single van Leon Vugts, getiteld “Mi ta stimabo”, een vrolijk en zomers nummer met de immer aanwezige enthousiaste Léon Vugts-sound!

Leon Vugts zorgt voor een geslaagd optreden op elke gelegenheid. Klein of groot, het maakt Léon niets uit als hij zijn liedjes maar kan zingen en het publiek kan vermaken!

Leon Vugts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leon Vugts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leon Vugts wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leon Vugts. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leon Vugts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.