Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Leon Troubadour boeken?

Leon Troubadour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leon Troubadour

Wilt u Leon Troubadour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Leon Troubadour

Troubadour Leon Lutterman zorgt voor een akoestische muzikale invulling van iedere gelegenheid. Dat kan een intiem diner zijn, maar ook een groots congres. Troubadour Leon staat voor kwaliteit en dat is te zien. Niet voor niets is Leon Lutterman één van de meest geboekte troubadours van Nederland. Met 7 uitgebrachte cd's en diverse kranten die over hem hebben geschreven bent u zeker dat Leon ook op uw evenement er een fantastisch muzikaal feest van maakt!

Troubadour - Repertoire
Qua repertoire ligt zijn specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.

Troubadour - Kledingstijl
Troubadour Leon Lutterman kan zijn kledingstijl volledig aanpassen aan uw wensen.

Leon Troubadour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leon Troubadour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leon Troubadour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leon Troubadour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leon Troubadour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.