Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lenie Gerrits boeken?

Lenie Gerrits boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lenie Gerrits

Wilt u Lenie Gerrits direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lenie Gerrits

Lenie Gerrits is geboren op 18 oktober 1971 te Arnhem. Hij was amper 7 jaar, toen er voor het eerst een microfoon in zijn handen werd gedrukt.

Twee jaar later ging hij op bezoek bij Emile Hartkamp. Hij schreef twee nummer voor Lenie en het klonk goed in de oren van het publiek. Het ging als een lopend vuurtje de regio door dat er twee nummers voor mij geschreven waren en dat die kleine jongeman de sterren van de hemel zong. Het ene optreden na het andere volgde. Het leuke was, dat Emile Hartkamp altijd aankondigde met: dames en heren, hier is onze eigen Hollandse Heintje, Lenie Gerrits!

Lenie Gerrits woont inmiddels al weer 20 jaar in Dieren en zo is hij een paar jaar geleden weer gestart met zijn passie, het zingen.

Lenie Gerrits boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lenie Gerrits zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lenie Gerrits wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lenie Gerrits. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lenie Gerrits te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.