Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Lekke Band boeken?

Wilt u Lekke Band huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Lekke Band vindt u op deze pagina. Wilt u Lekke Band direct boeken voor een optreden?  Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lekke Band

"Oké", zeiden de muzikale bloedbroeders Tilbal en DiKKeSnAAr een flink aantal jaren geleden, "we beginnen een coverband, maar dan wel de allervetste en gekste ooit"!!! We kopen een aantal glimmende pakken en pruiken, en we zorgen ervoor dat overal waar we komen, de zaak volledig uit de hand loopt." Zo gezegd zo gedaan, en de oprichting van de Lekke Band was een feit.  DiKKeSnAAr, houdt er van om met zijn pompgitaar d.m.v. fluitende boventonen het publiek tot krankjorumdom te voeren... Ver voordat de sound-sjek begint staat deze kleine duivel al op het podium, om er vervolgens nooit meer vanaf te willen. D’n DiKKe heeft het dikste geluid van de Benelux en schroomt dan ook niet om de volumeknop op 11 te zetten. De geruchten die de ronde doen omtrent zijn nietsverhullende bijnaam, kunnen door maximaal 3 personen (per optreden)  bevestigd worden!

Sinds Tilbal, de vrolijk stuiterende basgitarist met de 1000 gezichten, draadloos is gaan spelen is het hek van de dam! Hierbij is het voor hem blijkbaar niet genoeg om tijdens zijn spel bier te gaan drinken aan de bar of show-poses aan te nemen op de tafels, stoelen en op de gasten. Nee hoor, hij rent gewoon met zijn basje naar buiten om aldaar met de nodige overtuigingskracht weggevluchte mensen terug de ‘concertzaal’ in te schuiven. Na de nodige bezettingswisselingen omdat het hoge tempo aan nieuwe optredens, de eeuwig schreeuwende fans voor de voordeur en het slopen van luxe hotelkamers hen teveel werd, sluit een nieuwe drumgod zich aan bij de Lekke Band. Deze waanzinnig strakke trommelklopper deed auditie op rode laarzen en gaf een geweldige Metallica drumsolo ten beste... een nieuwe held was geboren: Laars Oelrieg ;-) Hij blijkt over een uitzonderlijk talent te beschikken, want naast drummen en zingen, speelt hij met maar één vinger alle toetsenpartijen mee!   

Laatste aanwinst voor de Lekke Band is de scherp gebekte Natte Staldeur. Hij heeft de looks van een jonge George Michael, het stembereik van een nog in leven zijnde Freddy Mercury en het dans-talent van Penny De Jager toen zij nog fris en wulps was. Gewapend met een pleekanon, roze microfoon en elfjesjurk, maakt deze waanzinnige zanger/entertainer elk Lekke Band feestje tot een waar pompfestijn.  

Een show van de Lekke Band is een aaneenschakeling van totale onzin, verkleedpartijen, foute poedelpruiken en zwetende nepsnorren, maar vooral van hele vette feestmuziek, meezingmedleys en rockcovers, die op zo'n overdonderende manier worden gebracht, dat het publiek niets anders kan doen dan meebrullen, handjes in de lucht en dan heen en weer zwaaien, de pogonaise lopen, etc... Van André Hazes tot Queen en van Lee Towers tot One Direction, de mannen zijn pas tevreden als alles en iedereen verandert in één grote schreeuwende pompende massa. Van reuze-festival tot mini-kroeg, overal laten ze het achterste van hun tong zien... sterker nog, als ze op stoom zijn gekomen, laten ze álles zien....en horen !!!

Lekke Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lekke Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lekke Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lekke Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lekke Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.