Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Legends boeken?

Legends boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Legends

Wilt u Legends direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Legends

LADIES AND GENTLEMAN! PLEASE WELCOME… LEGENDS!!!!
Deze 5 heavy hitters krijgen iedere zaal, feesttent en festival aan het springen. Met de vetste medleys en mash-ups zet LEGENDS in hoog tempo een weergaloos muzikaal spektakel neer, waarbij het publiek omver wordt geblazen door een waanzinnige lichtshow en special –effects. Are you ready to party in the Major League?!

WE WILL HIT YOU OUT OF THE PARK LEGENDS STYLE!! (WE – ARE – LEGENDS!)

Legends boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Legends zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Legends wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Legends. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Legends te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.