Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken incl. geluid/licht
Volledige prijslijst

Legends boeken?

Legends boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Legends

Wilt u Legends direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Legends

Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen. Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog tempo een weergaloos muziek spektakel weg. Vette licht- en special effecten blazen de tent volledig op.

Ook mogelijk met customized LED wall te boeken, wat de show nog grootser maakt. Are you ready for the Major League?!

Legends boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Legends zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Legends wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Legends. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Legends te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.