Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Leenderd boeken?

Leenderd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Leenderd

Wilt u Leenderd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Leenderd

Zanger/entertainer is een allround begrip maar wat absoluut bij Leenderd past. Hij staat onder andere op vele grootse evenementen en partijen waar hij zowel Nederlands- als Engelstalige muziek ten gehore brengt.

Leenderd zingt zowel lekkere feestnummers waar je lekker bij kan mee zingen en helemaal uit je dak kan gaan tot aan gevoelige liefdessongs. Dat maakt hem nou juist zo bijzonder,geen smartlappen maar juist de up to date Nederlands en Engels repertoire. En het maakt ook helemaal niet uit wat voor gelegenheid of thema feest u ook heeft, Leenderd past zich er helemaal bij aan.

Waardoor Leenderd zich onderscheid van de andere zangers en entertainers is dat hij de teksten die hij zingt ter plekke verzint of aanpast aan de situatie die zich voordoet of die slaan op het bedrijf of thema feest. Hierdoor krijgt u een mengeling van stand up comedian en zang act. U kunt zeggen een mini theater show, ofwel zingen met een flinke dosis humor. Niet één van de vele maar van vele de enige!

Leenderd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Leenderd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Leenderd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Leenderd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Leenderd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.