Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. monitorgeluid
  • Prijs: € 6.000,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Lee Towers boeken?

Wilt u Lee Towers huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Lee Towers vindt u op deze pagina.

Wilt u Lee Towers direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lee Towers

Wilt u Lee Towers inhuren? U kiest voor een van de grootste artiesten binnen het vak, die een enorm belangrijke rol gespeeld heeft binnen de Nederlandse muziek. Al zijn collega’s zullen het beamen, dat Lee Towers degene was die dwars tegen de heersende stromingen inging. Hij zorgde voor spectaculaire shows. U kon Lee Towers inhuren voor de muzikale aankleding van uw evenement, maar hij zette daarnaast steevast een geweldige show neer. Hij begon met het uitverkopen van De Doelen in Rotterdam, maar dat bleek pas het begin.

Acht spektakels op een rij

Nadat hij de muziektempel de eerste keer had uitverkocht begon Lee na te denken over wat er nog meer mogelijk zou zijn. Steeds meer mensen wilde Lee Towers boeken, waardoor de kosten voor deze artiest ook toe begonnen te nemen. Dat weerhield hem er echter niet van om De Doelen twee, vier, zes en uiteindelijk acht keer uit te verkopen! Lee Towers zette shows neer zoals we die in Nederland niet eerder gezien hadden.

De Nederlandse Sinatra boeken

Wilt u Lee Towers huren? Hij wordt ook wel de Nederlandse Sinatra genoemd. Het is een enorme liefhebber van muziek, waardoor hij het vooral in die kringen uitstekend doet. Hij is sterk beïnvloedt door de Amerikaanse muziek, maar heeft daarnaast een volledig eigen stijl weten te ontwikkelen. U kunt Lee Towers boeken voor een avond vol muziek, uiteraard met zijn klassieker You’ll Never Walk Alone.

Zanger en ondernemer

Lee Towers is inmiddels zanger en ondernemer, die zich onder andere inzet voor een grote aantal goede doelen. Dit zorgde ervoor dat hij is onderscheiden als ridder in de orde van Oranje Nassau, een prachtige vorm van waardering. Bent u benieuwd naar de prijs van Lee Towers? U kunt Lee Towers boeken door contact met ons op te nemen, zodat u een prachtige artiest in huis kunt halen.

Lee Towers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lee Towers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lee Towers wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lee Towers. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lee Towers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.