Twilight Entertainment

     
LEDSCHERM huren voor uw event?Te huur tegen de scherpste prijs
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Meerdere afmetingen mogelijk
Volledige prijslijst

Ledscherm huren boeken?

LEDscherm huren of boeken?

Wilt u een LEDscherm huren voor uw event ? Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het huren van een ledscherm ook wel LEDscreen vindt u op deze pagina.

Wilt u het ledscherm direct huren?
 

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ledscherm huren

Een LEDscherm huren voor uw event? Het DMT 37,5 Pixelmesh Ledscherm is perfect geschikt voor visuals, texen en effecten.

Door de afmetingen van de panelen (60x60cm) is het scherm in verschillende configuraties op te hangen, bijv. als 1 groot scherm. Verschillende stroken, in blokken enz enz enz. Ook is het erg geschikt als DJ Booth op dance events.

Tevens is het scherm doorzichtig waardoor er verlichting achter gehangen kan worden, die dan door het scherm schijnt, wat een erg leuk effect geeft! Ons ledscherm word geleverd incl. media PC vol beelden, waar u zelf ook nog eens beelden en/of logo’s e.d aan toe kan voegen.

De huur prijs van het LED-scherm is incl. op/afbouw, media PC en bekabeling, u dient zelf voor een ophang constructie te zorgen (truss of layer o.i.d.) Uiteraard is dit tegen meerpijs er wel bij te huren.

Ledscherm huren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ledscherm huren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ledscherm huren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ledscherm huren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ledscherm huren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.