Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Le Funq boeken?

Le Funq boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Le Funq

Wilt u Le Funq direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Le Funq

Le Funq is een concept waarbij een dj onder het motto 'Dance meets Disco Classics' wordt aangevuld door verschillende muzikanten. Hiermee bieden zij een volledig programma. Dit kan betekenen dat de dj met een saxofonist en percussionist op het podium staat, maar zij kunnen ook worden aangevuld door een trompettist, pianist en een zanger of zangeres.

Afhankelijk van het evenement wordt er gekeken wat de beste samenstelling is. Door deze diversiteit zijn zij dus ook inzetbaar voor verschillende evenementen. Zo kan uw bedrijfsborrel muzikaal worden ondersteund. Of uw festival of evenement dansend de kleine uurtjes in worden gespeeld..

Le Funq boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Le Funq zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Le Funq wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Le Funq. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Le Funq te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.