Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lauwtje boeken?

Lauwtje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lauwtje

Wilt u Lauwtje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lauwtje

Tot voor kort was Lauwtje nog een onbekende naam voor de Nederlandse rapscene. De Beats by Esko megasessie van 101 Barz bracht daar verandering in. De enige vrouw tussen de crème de la crème van de Nederlandse rapindustrie liet merken dat zij niet onder deed voor haar mannelijke collega’s. Een maand later was zij te horen op het debuutalbum ‘Beats by Esko’ van Esko, die op nummer één binnen kwam in de album top 100. Het betrof een gastbijdrage op de track ‘Bye, Bye, Bye’ van Esko, in samenwerking met Josylvio en Jermaine Niffer. Twee weken later bracht zij haar debuutsingle ‘Dag In Dag Uit’ uit onder Van Klasse. Deze single werd goed ontvangen. In 2019 was het startschot van haar EP te horen: met de single ‘Litty’ ft. Young Ellens liet Lauwtje weten dat er grote dingen voor haar staan te wachten dit jaar.

Lauwtje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lauwtje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lauwtje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lauwtje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lauwtje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.