Twilight Entertainment

     
Foto: AVRO-Ingo Carly
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lauren Verster boeken?

Lauren Verster boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lauren Verster

Wilt u Lauren Verster direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lauren Verster

Lauren Verster werd geboren in Den Bosch. Al tijdens haar middelbare school is Lauren actief bij de lokale televisiezender Boschtion. Hier maakt ze haar allereerste items als (nieuws) verslaggever.
Na het atheneum vertrekt Lauren naar Amsterdam. Tijdens haar studie Nieuws en Informatie aan de UvA, weet ze zich bij de Regionale omroep Noord/West tv en de Lokale omroep Amsterdam het filmen, monteren en presenteren eigen te maken. Haar gedrevenheid voor het vak werd opgemerkt door Nickelodeon en MTV Networks. Hier presenteert ze dan ook programma’s zoals De Kids Choice Awards en Alex on the box, 411.

Televisie:
De afgelopen jaren was Lauren als presentatrice te zien bij 6Pack en het dagelijkse programma De Wereld Draait Door, als één van De Jakhalzen. Verder zagen we haar bij Nox, de experimentele nachtzender van CCCP; hier presenteerde zij verschillende (live) programma’s en hield ze zich bezig met het ontwikkelen van diverse programma ideeën.

In 2008 werd Lauren Verster één van de gezichten van Veronica. Hier presenteerde zij onder meer het populairwetenschappelijke programma Eyeopener, stond naast Lange Frans in Lange Frans stelt Kamervragen, presenteerde het reality-programma Undercover Boss, onderging haar grootste angsten in twee seizoenen Fobiac en was taxichauffeur in het programma ‘Lauren en Tim zijn de Bob'.

Ook maakte Verster drie seizoenen van haar eigen programma genaamd Lauren Verslaat waarin ze met internationale topfotografen de hele wereld over reisde om spraakmakende en inspirerende reportages te maken. Zo maakte ze reportages over de cokehandel in Colombia, het leven als gangster in El Salvador en bezocht ze guerrilla’s (de PKK) in Noord-Irak.

Vanaf het najaar 2012 is Lauren Verster één van de nieuwe gezichten van de AVRO. Zij presenteert samen met Gerard Ekdom het bekende tv-programma ‘Fort Boyard’.

Lauren Verster boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lauren Verster zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lauren Verster wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lauren Verster. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lauren Verster te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.