Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Laurel and Hardy imitator boeken?

Laurel and Hardy imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Laurel and Hardy imitator

Wilt u Laurel and Hardy imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Laurel and Hardy imitator

Laurel en Hardy imitator, Wacht eens even, een dikke vent met een hele dunne,en allebei een bolhoedje, zijn dat niet……. Jazeker, u ziet het goed, de Look a Likes van Laurel and Hardy.

Deze act van de dubbelgangers van de Dikke en de dunne / Laurel and Hardy lag al geruime tijd op de plank, want een dergelijke act als deze vraagt natuurlijk de nodige aandacht, maar hier zijn ze dan, een werkelijk prachtige animatie-act, zeer herkenbaar uitgevoerd door deze twee look a likes.

Wat de heren in deze act laten zien is gewoon geweldig en tot in de puntjes uitgevoerd, over deze act zullen uw gasten nog lang napraten, maar let wel goed op, want er gaat echt van alles mis met deze twee doldwaze figuren.

Laurel and Hardy imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Laurel and Hardy imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Laurel and Hardy imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Laurel and Hardy imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Laurel and Hardy imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.