Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Laura Vlasblom boeken?

Laura Vlasblom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Laura Vlasblom

Wilt u Laura Vlasblom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zonder twijfel één van Neerlands meest veelzijdige pop-zangeressen. Door haar bijzondere stemkwaliteiten en uitstekende gevoel voor performing is ze als geen ander in staat om een zeer breed muzikaal genre met passie en overtuiging neer te zetten. Van rock tot ballad, solo of in een groep, als Laura zingt kan niemand om haar heen.

Via het VARA programma Kinderen voor Kinderen maakte Laura al op heel jonge leeftijd kennis met de showbizz. Nederland kent haar echter vooral van de meidengroep Frizzle Sizzle waarmee zij in 1986 ons land vertegenwoordigde tijdens het Eurovisie Songfestival. Na nog een aantal Top 40 hits viel de groep begin jaren ‘90 uit elkaar en begon Laura aan het opbouwen van een inmiddels indrukwekkende en zeer veelzijdige solo carrière in de muziek. Van theaterproducties als Jeans tot grote Ahoy shows met René Froger, van een aantal solo singles tot een eigen pop/rockband, van nasynchronisatie van Walt Disney films tot radiojingles voor 538, Laura heeft het allemaal gedaan. Recent hoogtepunt was haar deelname aan de SBS show “Sterren dansen op het ijs”.

Laura brengt in haar solo show, speciaal voor evenementen, een superswingend programma met de grootste hits van o.a. Madonna, Beyoncé, Destiny Child en Christina Aquilera. Samen met haar 2 dansers maakt zij er een spetterend geheel van, waarbij de dansvloer zeker volstroomt.

 

Laura Vlasblom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Laura Vlasblom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Laura Vlasblom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Laura Vlasblom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Laura Vlasblom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.