Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Laura van Kaam (The Voice Kids) boeken?

Laura van Kaam boeken / huren ?

Wilt u Laura van Kaam , de winnares van the Voice Kids huren voor een optreden? Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden en de kosten / prijs voor het inhuren van Laura van Kaam vindt u op deze pagina.

Wilt u Laura van Kaam direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Laura van Kaam (The Voice Kids)

De 15 jarige Laura van Kaam is de winnares van The voice Kids 2013.
Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato.

Laura van Kaam houdt vooral van rustige ballads, zoals van Ilse de Lange. Eigenlijk houdt ze van kleine pop ballads en vooral Engelstalig, soms Nederlandstalig. Laura doet momenteel 3 havo van het Isala Almende College in Silvolde en haalt prima cijfers.
Laura boeken voor een optreden is ook mogelijk, als zijn de mogelijkheden om haar te boeken beperkt gezien haar leeftijd.

Ze krijgt al 2,5 jaar zangles en is zeer muzikaal. Zij speelt piano en gitaar. Naast het zingen en muziek maken rijdt ze graag paard.

Laura is een country meisje. Niet alleen omdat zij gitaar speelt en paard rijdt, maar ze heeft ook een country geluid (met een snik). Ze was ontzettend blij toen Marco voor haar omdraaide omdat zij een grote fan is. Ook schrijft Laura af en toe zelf muziek!

Laura heeft een platencontract bij 8ball Music gewonnen en een studiebeurs van 10.000 euro.
Haar eerste single is haar eigen versie van 'Edge of Glory' van Lady Gaga.

Haar carrière begint al goed met een optreden tijdens de Europese première van de vernieuwde show Disney Dreams in Disneyland Parijs en een theatertour met de overige 5 finalisten door heel Nederland.

Laura van Kaam (The Voice Kids) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Laura van Kaam (The Voice Kids) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Laura van Kaam (The Voice Kids) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Laura van Kaam (The Voice Kids). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Laura van Kaam (The Voice Kids) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.