Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 40 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Laura Lynn boeken?

Laura Lynn boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Laura Lynn

Wilt u Laura Lynn direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Laura Lynn

Laura Lynn Werd geboren op 18 juni 1976 en kreeg de ‘Vlaamse muziek’ vanaf jonge leeftijd al ingelepeld via haar ouders en grootouders. Beiden stonden jarenlang op de planken.

Ze volgde een opleiding aan de Showbizzschool in Oostende. Net als Christoff, Gunther Levi, Filip D’Haeze & Davy Gilles.

Laura Lynn is:

* Is energiek, enthousiast en super gemotiveerd.

* Passies en interesses zijn mode, kledij, decoreren, etaleren en design.

* Werd in januari 2005 aan het grote publiek voorgesteld op een Nieuwjaarsconcert in Lokeren.

* Is sinds 8 februari 2005 meter van de Belgische Lotto-wielerploeg.

Laura Lynn telt op  11 juli 2005, de Feestdag van de Vlaamse gemeenschap, haar langverwachte debuutalbum "Dromen" voor. Heel wat nummers gaan over dromen en verlangens, met veel gevoel. Haar debuutalbum is een schot in de roos: na ammper twee weken zijn er al meer dan 30.000 exemplaren verkocht. In December krijgt ze een dubbel platina award voor de verkoop van meer dan 60.000 exemplaren van haar album.

Laura Lynntelt op 4 mei 2006 haar nieuwe cd "Voor jou in het Openluchtdomein van Bokrijk voor. Slaagt er die week in om de Red Hot Chili Peppers, Tool en Frans Bauer te kloppen in de hitlijsten. Krijgt in juli een derde platina award voor de verkoop van 90.000 exemplaren van ‘Dromen’.


Op 23 februari 2007 geeft Laura Lynn in de Zuiderkroon in Antwerpen de aftrap van haar "Betoverd" concerttour.

* De nieuwe single "Dans je de hele nacht met mij" is in de zomer van 2007 de voorbode van het nieuwe album ‘Goud Van Hier’, dat meteen goed is voor platina-status wegens de verkoop van meer dan 35.000 stuks.

* Stunt eind 2007 wederom want ze is de 1ste Vlaamse zangeres die samen met Frans Bauer een duet op een single uitbrengt.

* Gaat in 2008 voluit voor de samenwerking met Franz Bauer en werkt keihard aan de Vegas-concerten, waarmee ze begin 2009 o.a. in de Lotto Arena optreedt. Maakt privé een moeilijkere periode mee, met o.m. de breuk met haar vriend Tony.

* Beslist begin 2009 terug naar de roots te keren. Knoopt opnieuw aan bij het échte Vlaamse schlagerrepertoire, werkt opnieuw samen met de producers die haar successingles maakten en brengt eind april haar nieuwe cd ‘In Vuur En Vlam’ uit. De eerste single ‘Oh Wat Een Dag’ staat meteen op de hoogste plaats in de hitparade.

Laura Lynn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Laura Lynn zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Laura Lynn wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Laura Lynn. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Laura Lynn te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.