Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Latino BM Royale boeken?

Latino BM Royale boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Latino BM Royale

Wilt u Latino BM Royale direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Latino BM Royale

Op zoek naar Entertainment, Muzikaliteit, Show en Gezelligheid dan is Latino BM Royale het succesfactor voor uw geslaagde evenement. Divers en smaakvol voor een breed publiek en geschikt voor zowel uw besloten feestpartijen zoals uw bruiloft, jubilea, bedrijfsfeesten tot grootse commerciële Festivals, evenementen en concerten.

Latino BM Royale verwerkt het Moderne Westen en het Swingend Latin in haar songs en hierdoor erg gewild en bekend is om haar breed repertoire met show, spektakel, entertainment, sound waar zang en muzikaliteit op nummer 1 staat.

De band is van internatinale kaliber en heeft uitverkochte concerts/shows in het buitenland gegeven zoals in Amerika, Spanje, Italië, Engeland, Venezuela, Australië, Turkije, Suriname, Iran, Dubai e.a. landen.

Het repertoire van Latino BM Royale is voor elk evenement variërend en divers waarbij de band geen garantie kan afgeven dat u op uw stoel stil kunt blijven zitten. Een maatwerk op het publiek en op uw aanvraag. Hierdoor is ieder evenement om te toveren tot een uniek feest festijn met de mooiste covers en met eigen hitnummers. Allen met een tikkeltje tropisch saus aan toegevoegd. De band heeft een vaste bezetting en bespeelt op professioneel niveau de meest gangbare genres van Latin-Pop zoals Salsa, Reggae(ton), merenque tot moderne Top-40 hits zoals Dancehall, Souls, Funk e.a.
Een combinatie van akoestisch met electronisch slagwerk zorgt voor een daverend ritme.

Zoekt u een groter formatie voor uw festivals en groot podia, dan word Latino BM Royale omgetoverd tot een ware 14-koppig Latin-XXL showformatie met een geweldig blassersectie en extra ritmesessie. Daarnaast is de band nog verder uit te breiden met evt. danseressen en extra vocalisten.

Voor uw besloten feesten zorgt de band dat de pauze word aangevuld met een DJ.

Latino BM Royale is de garantie op uw geslaagde event.
Of het een bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, "We’ll shake you to the ground"

Latino BM Royale boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Latino BM Royale zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Latino BM Royale wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Latino BM Royale. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Latino BM Royale te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.