Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lasgo vs. AnnaGrace Battle boeken?

Lasgo vs. AnnaGrace Battle boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lasgo vs. AnnaGrace Battle

Wilt u Lasgo vs. AnnaGrace Battle direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lasgo vs. AnnaGrace Battle

Dance legendes Lasgo en AnnaGrace hebben de handen ineen geslagen en zijn samen op tour! Lasgo vs. AnnaGrace Battle Tour is wereldwijd te boeken voor optredens.

Beide Belgische dance acts scoorden vele hits in de afgelopen 15 jaar en gaan nu samen het podium op om deze live te performen. ‘Something’, ‘Alone’, ‘Gone’, ‘Let The Feelings Go’, ‘Love Keeps Calling’: ze komen allemaal voorbij in dé ultieme dance battle!

Niet alleen in Nederland en België zijn Lasgo en AnnaGrace bekende namen, maar ook ver daarbuiten. AnnaGrace begon haar carrière onder de naam Ian van Dahl.

Lasgo vs. AnnaGrace Battle boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lasgo vs. AnnaGrace Battle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lasgo vs. AnnaGrace Battle wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lasgo vs. AnnaGrace Battle. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lasgo vs. AnnaGrace Battle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.