Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lasgo boeken?

Lasgo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lasgo

Wilt u Lasgo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lasgo

Lasgo is een Belgische dance act. In mei 2008 werd bekend gemaakt dat twee leden van de groep,Dave McCullen en zangeres Evi Goffin, gingen stoppen met Lasgo. Peter Luts ging in een programma genaamd Let's go Lasgo opzoek naar een nieuwe frontzangeres. Nu Bestaat Lasgo uit producer Peter Luts en zangeres Jelle van Dael.

"Something", is de plaat waarmee de danceformatie Lasgo doorbrak. De plaat die met een groot vraagteken in de vinyldistributie ging, was inderdaad de song die opvallend begon te scoren in de clubs. Een commerciële release kon niet uitblijven en... het werd een absolute wereldhit! Het eerste album, Some Things, werd tegelijk uitgebracht hun derde single van dat album, Pray.

Eind 2004 kwam Lasgo terug met een vernieuwende sound en nieuwe single, Surrender. Ook kwam er nog een tweede album, Far Away. Hierna volgde nog een aantal singles als Al Night Long, Who's That Girl, Lying, en Hold Me Now.

In september 2008 kwam de single Out Of My Mind uit. Het was de eerste single met de nieuwe zangeres Jelle van Dael. Het nummer haalde de 7e plaats in de Ultratop 50. Maart 2009 volgde de volgende single, Gone. Dit nummer eindige iets hoger in de Ultratop 50, 5e plaats. Beide singles deden het ook goed in Nederland en werden allebei gebombardeerd tot Radio 538 Dance Smash. Deze maand is de nieuwste single ‘Lost' uitgebracht en belooft ook weer een grote hit te worden in Nederland en België. In thuisland kwam de single nieuw binnen op #4 in de Ultratop 50!

Het nieuwste album 'Smile' is inmiddels in zowel België als Nederland uitgebracht.

AWARDS
- 'Best national single of the year' @ TMF Awards Belgium 2001.
- 'Best dance-act' @ UK Poll Winners Party (Smash Hits) UK 2002.
- International Dance Music Awards USA 'Best new dance artist group 2002'
- International Dance Music Awards USA 'Best HI-Energy / Euro–award with the track 'Alone' 2004
- BMI Awards 2004 (London– UK) USA Pop Award BMI 2003
- USA Dance Award BMI 2003

Lasgo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lasgo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lasgo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lasgo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lasgo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.