Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Lars, Luc en Angelique boeken?

Lars, Luc en Angelique boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lars, Luc en Angelique

Wilt u Lars, Luc en Angelique direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lars, Luc en Angelique

Lars, Luc & Angelique belichamen hét nieuwste spektakel op gebied van magie en illusionisme. Dit jeugdige trio combineert humor, actie en originaliteit tot een verfrissende en moderne show zoals geen ander in Nederland!

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk is dit allemaal te zien in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! Snel, verfrissend en vooral Origineel!

Vuilnismannen in aanraking met wonderbaarlijke illusies, agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of terug in de tijd naar mystieke locaties uit de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique!

Lars van Tuijl (02-05-1990) en Luc Elson (17-05-1992) besluiten in 2007 een duo te vormen nadat zij beiden een goochelact hebben opgevoerd tijdens een talentenavond op hun school. Lars goochelde toen al sinds zijn 8ste nadat hij een goochelaar op zijn kinderfeestje aan het werk had gezien. Luc begon op zijn 10de leeftijd met goochelen toen hij een goocheldoos kreeg met Sinterklaas.

Nadat Lars zich op 16 jarige leeftijd meester had gemaakt van een groot aantal trucs begon hij gelijk ervaring op te doen in de praktijk. Hij trad regelmatig op bij bedrijven, verenigingen en ook particulieren. Het zakelijke aspect beviel hem zo goed dat hij al op zijn 17 jarige leeftijd zijn eigen bedrijf oprichtte. In het begin besteedde hij zijn tijd vooral aan het organiseren van grootschalige goochelshows waarin hij zelf een hoofdrol vertolkte, maar nog datzelfde jaar maakte hij als goochelaar onderdeel uit van een groep internationale artiesten met wie hij de hele zomer optredens verzorgde in Landal Greenparks.

Luc was al op 15 jarige leeftijd te zien op de nationale televisie. Hij voerde tweemaal een act op bij het jeugdprogramma Villa Live en kort daarna deed hij mee aan het programma Holland's Got Talent van SBS6 waar hij de halve finale haalde. Een jaar later won Luc brons op het Nederlands jeugdkampioenschap goochelen in de categorie toneel.

In 2008 gaan Lars en Luc bij toeval een samenwerking aan met Angelique (18-07-1991), die eigenlijk was uitgekozen om tijdens een show in hun achtergrondballet te dansen. Het ballet ging na de speciale gelegenheid uit elkaar, maar Angelique blijft als vaste assistente in de groep. Naast haar werk als assistente doet ze regelmatig modellenwerk en is ze ook actief als dansdocente. In 2009 krijgt Angelique haar eigen prominente positie in de groep als twee andere assistentes vertrekken. Zo word het trio Lars, Luc en Angelique geboren.

Lars, Luc en Angelique weten in het najaar van 2009 - met hun eerste wedstrijdact - in een week tijd maar liefst twee prijzen binnen te halen op twee nationale goochelwedstrijden. Ze ontvangen de Dynamite Magic Award voor de beste toneelact en kort daarna de Magische Loge Award als waarderingsprijs van de vereniging Magische Loge. In 2010 worden ze 2de op de nationale kampioenschappen goochelen in de categorie illusie en gaan ze naar huis met een zilveren medaille.
 

   
   

Lars, Luc en Angelique boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lars, Luc en Angelique zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lars, Luc en Angelique wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lars, Luc en Angelique. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lars, Luc en Angelique te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.