Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

LanterFantje boeken?

LanterFantje boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van LanterFantje

Wilt u LanterFantje direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie LanterFantje

Twee gasten. Twee draaitafels. Een mengtafel. En een microfoon. Meer is het niet, maar het dak gaat eraf met een supervetgave beukshow van hits, feestplaten en dance. Oh, en we houden ook wel van humor. En pennywafels.

LanterFantje bestaat uit Kasper Sommer (rechts op de foto) en Thomas van Groningen (misschien die gast op links). Sommer draait al jaren plaatjes, houdt van voetbal en een feestje. Thomas praat graag door microfoons en denkt dat-ie dj is.

LanterFantje boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over LanterFantje zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over LanterFantje wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van LanterFantje. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over LanterFantje te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.