Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 9.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage. Uitsluitend optredens met Live Band
Volledige prijslijst

Lange Frans en Baas B boeken?

Lange Frans en Baas B boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lange Frans en Baas B

Wilt u Lange Frans en Baas B direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lange Frans en Baas B

Lange Frans en Baas B ontstond van een jongensdroom van twee buurjongens uit Diemen-Zuid. Met hun gezamenlijke passies voor rappen en muziek maken, wilden ze net zo groot worden als Brainpower en Extince.  In 1997 begonnen zij de formatie D-Men, later uitgebreid met Yes-R en Brace. Lange Frans en Baas B brachten in 2004 als duo enkele singles uit. Hun singles ‘Moppie’ en ‘Zinloos’ werden dikke nummer 1-hits.

Met het nummer ‘Het land van’ scoorden de mannen in 2005 weer een nummer 1-hit. Vervolgens ontvingen Lange Frans en Baas B diverse prijzen zoals een Edison, 3FM Awards en TMF Awards. In 2009 besloten Lange Frans en Baas B een punt achter hun carrière te zetten.

Boekingen Lange Frans & Baas B

Bart studeerde af en ging aan de slag als psycholoog. Frans ging verder als soloartiest. Tien jaar later hebben de heren elkaar weer gevonden.  De vriendschap, de liefde en de passie voor muziek tussen Lange Frans en Baas B is weer terug. De muzikale missie wordt hervat!

Lange Frans en Baas B boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lange Frans en Baas B zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lange Frans en Baas B wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lange Frans en Baas B. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lange Frans en Baas B te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.