• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Lange Frans boeken?

Lange Frans boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lange Frans

Wilt u Lange Frans direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lange Frans

Lange Frans echte naam Frans Frederiks houdt van hosselen. 'Tijgeren' noemt hij het zelf. Door velen wordt hij de beste rapper van Nederland genoemd, Frans zeld is tevreden met de titel 'Lange'.

Lange Frans is doorgebroken met een reeks hits als 'Moppie', 'Zinloos' en 'Het land van' en scoorde dit jaar en hit met  'Zing voor me' met Thé Lau.

Het hitoverzicht van deze allround ras entertainer zit vol uiteenlopend werk. Zo scoorde hij een reeks hits welke alle in de top 40 terecht kwamen, drie succesvolle albums, een legendarische serie mix tapes en verschillende opdrachten als tv-presentator.

2010 was een belangrijk jaar, Frans tekende voor zijn langverwachte solo debuut bij Top Notch. Dit resulteerde in het album 'Levenslied' welke is uitgekomen in 2012
 

Boekingsmogelijkheden:

Lange Frans Tape Optreden

- 30 minuten Tape optreden
- Incl. DJ set en geluidset B (tot 1000 personen)

Presentaties:

- Presentaties voor evenementen, congressen, lezingen of workshops
- Inzetbaar als dagvoorzitter
- Presentaties tot maximaal 4 uur
- Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

Rap op maat:

- Rap op Maat + 30 minuten Tape optreden
- Incl. voorbespreking van max 2 uur te Amsterdam
- Incl. DJ set en geluidset B (tot 1000 personen)

 

Lange Frans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lange Frans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lange Frans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lange Frans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lange Frans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.