Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Lampegastuh boeken?

Lampegastuh boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Lampegastuh

Wilt u Lampegastuh direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Lampegastuh

Lampegastuh is een Eindhovens DJ duo. Na lovende reacties over hun eerste optredens  besloten Jordy en Gert-Jan samen verder te gaan onder een eigen naam: “Lampegastuh”. De spots gaan aan en vanaf de eerste klanken waan je jezelf in een wereld van feest, ze shinen op iedere stage en gaan pas weg zodra het licht weer aan gaat.

Lampegastuh Boeken

Ieder optreden van deze mannen is weer een complete verrassing. Ze brengen je een stortvloed aan hits, unieke remixen in alle soorten muziek stijlen, in hoog tempo afgewisseld met opzwepend & energiek microfoon gebruik.Ze bewezen op festivals als Lakedance, Wish Outdoor, Majestic dance, Winterpark en zelfs bij het PSV Kampioenschap 2014/2015 klaar te zijn voor het echte werk. Van Koningsdag tot kermis en van festival tot kroeg, deze “Gastuh” zijn met al hun ervaring de aangewezen personen om te zorgen voor één grote bende!

Lampegastuh zijn klaar om bij ieder festival, elke feesttent, de leukste kermissen en alle andere feestjes helemaal los te gaan. Kortom: houdt deze mannen in de gaten!

Lampegastuh boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lampegastuh zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lampegastuh wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lampegastuh. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lampegastuh te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.