Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Laguna boeken?

Laguna boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Laguna

Wilt u Laguna direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Laguna

1 danser (met contact-juggling act) 1 steltenloopster in blauw, Helder  blauw, sprankelend als water.
De bewegingen van golven, en watervallen volgend. Laat je ontroeren door de magie van blauw.
Krachtig stralende en unieke danser en steltenloopster, gehuld in met passie gecreëerde kostuums, om een ieder te betoveren met schoonheid en beweging.
Dans en animatie samengebracht tot een unieke ervaring.

Laguna is inzetbaar als openingsact met 2 personen;
1 steltenloopster en 1 contact-juggling danser.
Een vaste choreografie geïnspireerd op de beweging van water, een samenspel in hoog en laag, steltendanstheater en de magie van het cristalball contact-juggling.

Laguna boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Laguna zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Laguna wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Laguna. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Laguna te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.